099-055-00-71
office@dimrolet.com.ua
Ролети День-ніч  в Івано-Франківську відвиробника 2021-03-02 17:55:52

Ролети День-ніч в Івано-Франківську відвиробника

Де купити Ролети День-Ніч, яка різниця між День-Ніч і звичайними. Яка ціна день-Ніч?


Ролети День-ніч 

Декор вікон найчастіше вибирається відповідно до стилю, у якому плануєте оформляти інтер’єри та їх кольорів. Роблячи вибір, ми думаємо не тільки про естетику загального вигляду, а й про функціональність жалюзі. Вони повинні не тільки виглядати красиво, але й ефективно захищати кімнату від сонця та забезпечувати комфорт мешканців.

У цей час асортимент жалюзі настільки різноманітний, що ви легко можете знайти той, який найкраще відповідає вашому смаку, і водночас ефективно обмежує подачу сонячного світла. Одним із найсучасніших видів ролет, що відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом, є ролети День-Ніч. Вони здобули визнання у всіх людей, які не тільки шукають практичні та функціональні рішення, але також цінують стильні інтер’єри. 


Плюси ролет День-Ніч

Насамперед жалюзі День-Ніч звертає на себе увагу завдяки їх оригінальному вигляду Вони були розроблені за принципом чергування смуг. Пояси утворюють два шари матеріалу: один шар виготовлений з прозорого матеріалу, другий – з покривного матеріалу. Цілісний жалюзі виглядає надзвичайно оригінально, як всередині приміщення, так і зовні (з вулиці). Механізм жалюзі дозволяє нам переміщувати шари матеріалу відносно один одного і встановлювати їх будь-яким способом, залежно від часу доби, напрямку, з яким стикаються вікна, інтенсивності сонця тощо.

Таким чином, коли вдень інтенсивно світить сонце, ми встановлюємо повністю непрозорий матеріал. Таким чином приміщення знаходиться в тіні, що забезпечує приємну температуру. З плином часу, коли сонце перестає сильно світити або коли воно змінить своє положення, ми можемо поступово розкрити шар прозорих смуг, освітлюючи кімнату. У похмурі дні чи вечори жалюзі можна розміщувати так, щоб було видно лише прозорий матеріал. Всередині буде світло, але зовні він залишиться непомітним.

Перевага ролет День-Ніч – легка збірка. В інтернет-магазині DimRolet ми пропонуємо три варіанти: установка на віконну раму (відкритий тип), установка на раму (закритий тип) та настінне/стельове кріплення (відкритий тип). Завдяки цьому ми впевнені, що вони добре впишуться у вікно і зможуть легко встановлюватися по всьому будинку, навіть у нестандартні вікна. 


Естетика ролет День-Ніч

Ролети День-Нч виглядають стильно в кожній кімнаті: стильна вітальні, елегантна кухня, затишна спальня або барвиста дитяча кімната. Їх зовнішній вигляд вдало доповнить інтер’єри, оформлені в різних стилях, а колірна гамма дозволить їм відповідати гаммі кімнат. Крім того, у групі ролети День-Ніч доступні різні види тканин, включно з повністю чорною тканиною, яка чудово підходить, наприклад, у спальню.


Де замовити ролети День-Ніч в Івано-Франківську ?

Вибрати механізми й матеріали для виготовлення штор і замовити вироби в магазині «ДімРолет» ви можете двома способами.

  • Відвідати наш офіс: вул. Стуса 23а, офіс «Вікна Перфект».

  • Безкоштовно запросити виїзд дизайнера з каталогами та взірцями в межах Івано-Франківська. 

 

Це можна зробити за телефонами 099 055 0071; 0673405123.