099-055-00-71
office@dimrolet.com.ua
Ролети закритого типу – переваги і фунціональність. 2021-11-03 19:38:01

Ролети закритого типу – переваги і фунціональність.

В чому перевага ролети закритого типу. Переваги даного типу. Який вибір існує.


Ролети закритого типу – переваги і фунціональність

Ролети закритого типу - це не тільки красиві, але й дуже функціональні, саме тому їх часто вибирають як для приватних квартир, так і для офісів або громадських приміщень. Вони прекрасно захищають від сонячного світла, а безліч їх дизайнів та кольорів, доступних на ринку, змушує їх вписатися в будь-який інтер’єр. Однак це не єдині їх переваги. 


Чому все ж варто вибирати такий тип ролет?


Легка збірка

 Їх незаперечним плюсом є дуже проста установка. Рулонні штори в касеті зазвичай приклеюються до віконної рами, так що вам не доведеться робити отвори в стіні чи стелі, щоб їх встановити. Тож якщо ми вирішимо зняти старі, нам не доведеться мати справу з проблемою маскування слідів від них. Установка цих кришок не вимагає жодних втручань у структуру вікон, тому вам не доведеться турбуватися про втрату гарантії на них. Весь процес установки жалюзі дуже простий і не займає більше 5-10 хвилин. Це також не вимагає найму фахівця - при необхідності ми можемо успішно впоратися з цим самостійно.


 Чистота та довговічність

 Ці жалюзі також дуже легко утримувати в чистоті. Якщо немає необхідності закривати вікно, ми закочуємо матеріал у касету, щоб він не забруднився і не забруднився. Саму касету також дуже легко чистити - просто протирайте її кожні кілька днів вологою ганчіркою. Цей тип покриття також має ще одну незаперечну перевагу. Тканина жалюзі розміщується в напрямних, завдяки яким краї тканини не зношуються і не ламаються. На практиці це означає, що це покриття залишається у відмінному стані набагато довше, ніж жалюзі, що вішають вільно.

 

Переваги рулонних штор у касеті

Великою перевагою цієї жалюзі є також її естетичний вигляд. Елегантна касета випускається у двох кольорах - білому та коричневому, що імітує дерево - тому вона ідеально вписується у всі типи вікон. Бічні напрямні забезпечують, щоб сліпий матеріал завжди щільно прилягав до скла, навіть якщо вікно нахилене. Це має велике значення для нашого комфорту - при вільно висячих жалюзі буває, що вітер викликає дратівливе плескання членів домогосподарства, що також може спричинити його руйнування. Що стосується жалюзі з бічними напрямними, то з очевидних причин таких ситуацій не буває.


Широкий вибір

 Якщо ми зважимось на цей тип ролет, то можемо вибрати цілу гаму кольорів та візерунків матеріалу, також можемо вибрати різні види тканин. Завдяки цьому ми можемо легко вибрати жалюзі, які ідеально підійдуть до інтер’єру. Дуже вигідно замовити ці ролети за розміром, тоді ми можемо бути впевнені, що вони також ідеально підійдуть за розміром.

Де замовити ролети закритого типу  в Івано-Франківську ?

Вибрати механізми й матеріали для виготовлення ролет  і замовити вироби в магазині “ДімРолет” ви можете двома способами.

  • Відвідати наш офіс: вул. Стуса 23а, офіс “Вікна Перфект” 

  • Безкоштовно запросити виїзд дизайнера з каталогами та взірцями в межах Івано-Франківська. 

Це можна зробити за телефонами 099 055 0071; 0673405123.