099-055-00-71
office@dimrolet.com.ua
Тканинні ролети 100 % затемнення - як це працює? 2021-01-04 17:55:28

Тканинні ролети 100 % затемнення - як це працює?

Повний захист від сонця. Тканинна Блекаут!


Почнемо з того, чи є насправді 100% затемнення жалюзі і чому. Більшість тканин, масово використовуваних у виробництві рулонних штор та віконних покриттів, не здатні забезпечити 100% захист від світла з простої причини - структура окремих волокон недостатня, щоб повністю не пропускати світло. З іншого боку, створення щільно сплетених, товстих віконних щитків є безглуздим - вони були б настільки товстими або настільки жорсткими, що перешкоджало б плавному регулюванню їх довжини. І ще одне - чим важчі жалюзі, тим міцніші кріплення, які вони потребують, а це означає, що без свердління і дюбелів це було б неможливо. Саме тому були створені ролети Blackout - з використанням спеціально розробленої, гумової тканини. Матеріал в жалюзі Blackout покритий знизу (з боку віконної панелі) спеціальним тонким шаром гуми, який усуває будь-які прогалини, через які світло може проникнути. Завдяки цьому жалюзі повністю блокують подачу як сонячного світла, так і вогнів вуличних ліхтарів або проїжджаючих автомобілів. У цьому є ще один плюс, який особливо оцінять власники вікон, розташованих з півдня - блокування сонячних променів означає менше нагрівання приміщення протягом дня, особливо в спекотні дні. Жвава вітальня, яку ви можете стояти, навіть якщо за вікном 30 градусів Цельсія? З 100% затемненнями жалюзі це не проблема!


100% затемнення корисно для сну 

Те, що світло регулює кругообіг кожної людини, давно відомо. Однак лише деякий час говорилося, що проблема із засинанням - це не тільки синє світло від телевізорів, смартфонів чи планшетів, а й будь-яке інше світло, що впливає на нас у години, про які ми звикли вважати сном. Ось чому так важливо за годину до засипання відключити всі світлові подразники, включаючи зовнішні, на які ми не впливаємо, оскільки вони негативно впливають на вироблення мелатоніну, і, як кажуть безпосередньо, - значно гальмують його секрецію. Все це означає, що ми не тільки маємо проблеми із засинанням, але і наш сон в першу чергу неглибокий, неефективний і не регенерує нас належним чином, що в свою чергу призводить до того, що ми встаємо безсонні, дратівливі і злі.


Ролети для повного затемнення

Що до цього мають жалюзі? Ну, було доведено, що повністю затемнення приміщення, в якому ми спимо, і відсікання від світлових подразників, що надходять ззовні, є ключем до регулювання вироблення мелатоніну і гарантує здоровий і глибокий сон. Обмеження подразників у вигляді опускання телефону або вимкнення телевізора буде мало корисного, якщо світло ззовні потрапить до внутрішньої частини спальні. Встановлення жалюзі, що блокує світло на 100%, має ще одну перевагу - навесні та влітку, коли сонце рано встає, будить нас (і особливо дітей) у нелюдський час, ці жалюзі дозволять вам спати до досить пристойної години.


Де купити ролети які не пропускають світло  -  великий вибір в Інтернеті

DimRolet - провідний виробник жалюзі, жалюзі та москітних сіток в Івано-Франківську. Наша пропозиція включає, серед іншого, жалюзі День-Ніч, тканинні ролети, римські штори, плісе, жалюзі на дахові вікна, жалюзі дерев'яні та москітні сітки. Всі жалюзі виробляються в нашій компанії, що забезпечує найвищу якість продукції та експрес-доставку замовнику. Запрошуємо вас в магазин. 

Вибрати механізми й матеріали для виготовлення штор і замовити вироби в магазині “ДімРолет” ви можете двома способами.

Відвідати наш офіс: вул. Стуса 23а, офіс “Вікна Перфект” 

Безкоштовно запросити виїзд дизайнера з каталогами та взірцями в межах Івано-Франківська. 

Це можна зробити за телефонами 099 055 0071; 0673405123.